Γκαβόψαρα

Γκαβόψαρα
ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ: Παραδοσιακά της Νάουσας

Όχι, δεν είναι ψάρια, όσο κι αν θυμίζουν γαύρο τηγανιτό! Τα γκαβόψαρα είναι ένας τοπικός, παραδοσιακός τσιπουρομεζές της Νάουσας που μόνο το «Κτήμα Διαμάντη» έχει καταφέρει να τυποποιήσει χωρίς να χαθεί τίποτα από την ξεχωριστή του γεύση! Παστές μελιτζάνες, κομμένες σε λεπτές λωρίδες οι οποίες αφού ξαλμυριστούν, αλευρωθούν και τηγανιστούν θα σας εκπλήξουν με τη νοστιμιά τους και την ομοιότητά τους με τηγανιτό ψαράκι.  Όσοι πρωτογνωρίζουν τα γκαβόψαρα, ενθουσιάζονται τόσο με την ευκολία παρασκευής τους, όσο και με τη μοναδική τους γεύση που δε θυμίζει κανέναν από τους συνηθισμένους μεζέδες! Δεν είναι τυχαίο άλλωστε που έχουν γίνει εκτενή αφιερώματα σε γνωστές ιστοσελίδες και περιοδικά γαστρονομίας και πλέον συγκαταλέγονται στα καλύτερα συνοδευτικά για τσίπουρο και ούζο της Ελλάδας. Δοκιμάστε τα και θα γίνουν τα αγαπημένα σας!!

Συστατικά: Μελιτζάνες, σπόροι σιναπιού, αλάτι, νερό, αμπελόφυλλα

×

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για τη διάκριση των επισκεπτών. Για να αποδεχθείτε την τοποθέτηση cookies, επιλέξτε
Πολιτική cookies