Κτήμα Διαμάντη

Πληρωμή

Αντικαταβολή

Τα προϊόντα της παραγγελίας σας αποστέλλονται με courier και εσείς πληρώνετε το αντίτιμο κατά την παραλαβή των προϊόντων. Στην περίπτωση αυτή, η παραγγελία σας επιβαρύνεται με έξοδα αντικαταβολής 2,50€ με τον ΦΠΑ ανά παραγγελία για όλη την Ελλάδα και 5€ με τον ΦΠΑ για την Κύπρο. Για τις άλλες χώρες, δεν υποστηρίζεται πληρωμή με αντικαταβολή.

Κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό

Μπορείτε να καταθέσετε τα χρήματα της παραγγελίας σας σε έναν από τους παρακάτω λογαριασμούς επιλέγοντας την Τράπεζα που σας διευκολύνει.

Προσοχή! Στην απόδειξη κατάθεσης της Τράπεζας θα πρέπει να αναγράφετε το πλήρες ονοματεπώνυμο σας και τον αριθμό της παραγγελίας σας.

ΤΡΑΠΕΖΑ IBAN
Εθνική Τράπεζα - NBG
SWIFT/BIC: ETHNGRAA
GR2401104250000042500332434
Τράπεζα Πειραιώς
SWIFT/BIC: PIRBGRAA
GR3001722440005244094175521

Για την ταχύτερη εκτέλεση της παραγγελίας σας μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας τηλεφωνικά ή με e-mail ώστε να μας γνωστοποιήσετε τη συναλλαγή σας και να μας αποστείλετε το αποδεικτικό της κατάθεσής σας.

Πιστωτική Κάρτα

Μπορείτε να εξοφλήσετε την παραγγελίας σας με χρέωση της πιστωτικής, χρεωστικής ή προπληρωμένης σας κάρτας, μέσω του συστήματος online πληρωμών της τράπεζας Πειραιώς. Η διαδικασία εξόφλησης μέσω πιστωτικών καρτών καλύπτεται από τις πιο σύγχρονες προδιαγραφές ασφάλειας.

Κατά τη διαδικασία ολοκλήρωσης της παραγγελίας σας, στο τελευταίο βήμα, μεταφέρεστε στο ασφαλές περιβάλλον πληρωμών της τράπεζας Πειραιώς όπου θα σας ζητηθούν τα στοιχεία της κάρτας σας.

Τα στοιχεία της κάρτας σας ΔΕΝ αποθηκεύονται στη βάση δεδομένων του ηλεκτρονικού μας καταστήματος.

 

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για τη διάκριση των επισκεπτών. Για να αποδεχθείτε την τοποθέτηση cookies, επιλέξτε